Nu kommer tåliga Tablet PC!

Nu börjar det äntligen komma alternativ till Apples iPad som klarar lite tuffare miljöer! Apple iPad är en riktigt bra produkt men ibland kanske svår att utveckla applikationer till och att den inte klarar fukt och liknande. Tactile lansear nu tåliga pekplattor anpassade för just vatten, lera och tuffa miljöer! Jag vet inte vad dessa ligger på prismässigt men jag kan tänka mig att det lönar sig i längden. Toppen för inbyggt 3G och GPS, tror dessa tablet PC´s kommer bli vanligare i industri och ute hos fälttekniker. Är de lika snygga som iPad? Det går att diskutera, men de verkar vara betydligt tåligare och anpassade för ändamålet. Dessa tåliga tabletter tillför iallafall något, iPad är en designpryl som blivit väldigt populär av någon anledning! Hejja tåliga produkter!

Tålig pekplatta från Tactile, en tillverkare och distributör av tåliga datorer.
http://www.tactile.se/sv/produkter/tabletpc/

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi har några få iPad på jobbet, det vi tycker är svårt är hur man på bästa sätt ska få in applikationer i enheten utan att alla får tillgång till dem. Webbapplikation är nog det enda som fungerar! Intressant med ett tåligt alternativ.

2011-05-04 @ 11:31:40
Postat av: Truckdatorblogg

Fördelen med en Windows-miljö är att man känner igen sig och att det är enkelt att komma igång! Annars är Android tablet pc intressant men jag har inte hittat några riktigt heta alternativ till en tålig tablet pc där.



Här finns en pressrelease ang produkten i blogginlägget: http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/tactile-lanserar-taalig-pekplatta-626006

2011-05-09 @ 16:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0