Datalogic Elf - Här för att stanna?

Till en truckdator kopplar man ofta en handscanner för att läsa streckkoder, det är iallafall vad jag varit i kontakt med. Ibland behöver man inte den bildskärmsytan och istället jobbar man på lagret utan truck, då kan en handdator vara smidig. Nu kommer Datalogics flaggskepp Datalogic Elf! Enheten är bestyckad med det mesta så det här kommer bli intressant att följa!

Datalogic Elf har ALLT! Laser, Imager och RFID. GPS. Möjlighet att använda som telefon. Tålig, IP64, Windows Mobile 6,5 (!). Och just ja, även en 3 megapixel kamera med blixt...

Kan tänka mig att många lager (ellet logistik i allmänhet) kommer prova denna modell, om det ligger rätt prismässigt. Jag skulle iallafall gärna testa den, kanske byta ut min gamla mobiltelefon? :)

Handdator med allt!

Läs mer här: http://www.elf.mobile.datalogic.com/

Kommentarer
Postat av: Binnut

Bättre än Kyman!

2010-03-25 @ 13:33:54
Postat av: Johan

Jo kanske, men det beror på vad man ska ha en enhet. Kymannen ligger bra i handen och har tjänat väl i många år ;)

2010-03-25 @ 14:11:58
Postat av: Erik

Kyman? är det den som ofta har pistolgrepp eller vad det heter? tror vi har några sånna på lagret. när behöver man en kamera i handdatorn?!

2010-03-28 @ 19:05:09
Postat av: Johan

En kamera kan vara bra då man ska fota godset för att säkerställa vad det är eller bara dokumentera skador, brister och annan information. Vet en avlägsen bekant som jobbar i en hamn, han fotar gods i containrar med en gammal Motorola handdator.

2010-03-29 @ 15:42:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0